Til læreren

Del jeres projekter

 • Submit your story

  For at bidrage til "Design for Change" skal du og dine elever dele jeres projekter. Det gør I igennem den platform der ligger bagved knappen "submit your story", som du finder øverst her på siden.

  Anbefalingen er, at du starter med at lære platformen at kende og laver en test-oprettelse, hvor du gennemfører alle trinnene. Herefter kan du vurdere hvordan du vil arbejde med de 4 trin i design-processen og slippe dine elevers "jeg kan" superkræfter fri!

  Har du brug for ekstra vejledning i platformen kan du i menupunkterne under "kom godt i gang" se hvordan du og dine elever:

  1. Registrerer jer som brugere og registrerer jeres projekt (Registrering)

  2. Beskriver faserne i projekterne og indsender projektet (Tilmelding og deling)

  Anbefalingen er, at man som lærer registrerer sine elever, fx 1 elev fra hver gruppe. Her skal man bruge en af elevernes e-mail, som så repræsenterer gruppen. Eleven/Gruppen kan herefter selv logge sig på med mail og password og udfylde faserne ”føl”, ”drøm”, ”skab” og ”del”.

  Hvis man lader sine elever registrere sig selv er det vigtigt at man som lærer hjælper sine elever med at registrere sig. Det behøver som nævnt kun være én elev i gruppen, som registrerer sig.