Team

Dem du møder!

 • Niels Schmidt
  Niels Schmidt
  Landeansvarlig og kontaktperson

  Mine kontaktoplysninger:

  Mobil: 71203215

  Mail: nielsschmidt.dfc@gmail.com

  Jeg er uddannet folkeskolelærer og har mange års undervisningserfaring. Jeg har desuden arbejdet som pædagogisk konsulent i Norddjurs og Aarhus kommune. Lige nu er jeg projektleder på professionshøjskolen VIA med base i Aarhus.

  Jeg tror på at  børn og unge lærer bedst ved at gøre, konstruere, lege, bygge, finde på og eksperimentere for derigennem at løse problemer og udfordringer. Altsammen med udgangspunkt i deres egne forestillinger om hvordan tingene hænger sammen og hvad man kan gøre ved det.

  Min motivation for at arbejde med Design for Change er, at der her er et spændende internationalt miljø af undervisere, forskere m.m., som alle har en tro på, at børn og unges ideer kan gøre en reel forskel - både i deres nærmiljø og ude i verden - og at det skal ske nu og her.

 • Autens
  Autens
  Samarbejdspartner

  Autens er et af Danmarks ledende og nok mest erfarne konsulenthuse indenfor skoleudvikling, innovative læringsmiljøer, pædagogiske byggerier og samskabende brugerprocesser på børne-, unge- og uddannelsesområdet. Vi går foran med nye dagsordener for skole og læringsmiljøer både herhjemme og internationalt og har bidraget til lærings- og undervisningsbyggerier for over 6 mia. kr. I 2021 åbnede Autens datterselskab i New Zealand.

 • Hovednummer
  Hovednummer
  Kontakt

  Nogen spørgsmål?

  .....eller er der noget du vil vide mere om?

  Så kan du kontakte Design for Change - teamet på

  E-mail: dfc.danmark@gmail.com