Advisory Board

Dem der rådgiver

 • Maja Holddorf
  Maja Holddorf
  Advisory Board

  Jeg har gennem mit mangeårige virke som folkeskolelærer, læringsvejleder og konsulent arbejdet med udvikling af didaktik med fokus på designprocesser, elevinvolvering og teknologianvendelse på mange planer. I dag har jeg min egen lille virksomhed, hvor jeg udvikler analoge og digitale undervisningsmaterialer samt webinar'er for store virksomheder og organisationer. Desuden er jeg ekstern konsulent på projekter hos bl.a. Undervisningsministeriet og Apple inc.

  Design for Change har en særlig plads i mit hjerte, da DfC har en indgroet tro på barnet/den unge som aktiv deltager i den verden, de er en del af. Via design-processer indbydes eleverne til at handle på de real-life problemer, de møder, og gøre en forskel for dem selv og andre på lokal og global plan. At opleve “de magiske øjeblikke” sammen med eleverne, er min største drivkraft for arbejdet med Design for Change.

 • Jesper Storm Nørskov (Rådgiver)
  Jesper Storm Nørskov (Rådgiver)
  Advisory Board

  Jeg er oprindeligt folkeskolelærer, innovationskonsulent under UCC, har deltaget i diverse arbejdsgrupper med UVM og FFEYE omkring entreprenørskab og er aktuelt rektor på Skorpeskolen

  Jeg var den første DFC ambassadør i Danmark og stod for at bringe konceptet til danske skoler gennem CFU København som base. Jeg har deltaget i de globale events, både med og uden egne elever, flere gange.

  Jeg har været en del af det internationale DFC-netværk tidligere og min motivation handler om at have et hjerte for designtænkning i skolen, og for at se børn og unge rykke på deres egne ideer og skabe positive forandringer.

 • Nicolai Seest (Rådgiver)
  Nicolai Seest (Rådgiver)
  Advisory Board

  Jeg har de seneste 14 år arbejdet med innovationsdidaktik og skoleudvikling. Jeg er passioneret for at gøre læring og skolegang langt mere virkelighedsnær, bæredygtig og meningsfuld. Jeg har startet en håndfuld virksomheder - alle med et stærkt fokus på læring. Og jeg er stor fan af open source og designtænkning.

 • Anders Nielsen (Rådgiver)
  Anders Nielsen (Rådgiver)
  Advisory Board

  Jeg er uddannet lærer, tidligere lærer, pædagogisk leder og redaktør samt projektleder på Clio.

  Jeg arbejder i dag freelance og skal begynde på DPU til efteråret 2020. 

  Jeg brænder for at være med til at skabe differentiret undervisning, der giver elever og lærere mulighed for at arbejde undersøgende og problemløsende med udgangspunkt i deres fag eller et tema.